Har idag julbakat med Charlotte Lussebuller, fantastiskt vad kreativa vi är. För det första en stört god saffranssockerkaka. Men också det bästa och finaste som någonsin skapats under ett julbak - ett nytt kollektiv till oss som en gång i tiden bodde på flickis. Finns ett hus, en brandtrappa, en snölykta, en skog, en snögubbe, och till och med ett otuktsnäste. Det fanns ett torn också, men det gick i ca 1000 bitar när jag skulle leka balans och bära alltihop typ två meter. Snyggt Cissi. Anywhore, önskar vi kunde krympa ner oss och bo där.

Dessutom; tända ljus, apelsiner med nejlikor, julmust och Michael Bublés julskiva.

Och sen blev dagen ännu bättre.
För Grease tar aldrig slut, aldrig någonsin. Vi ska erövra Estrad igen. 14/12 klockan 19.00 står vi allihopa på scen tillsammans igen och gör det vi är bäst på, det som vi alla bara älskar att göra. Kom och titta. Det är garanterat bäst.

Och nu, julmust, trasigt pepparkakstorn och A Christmas Carol.


Underbara, underbara liv
Sivlettos julkalender - Ohgodohgodohgod, dreglar typ

Helgen. Vild. Sinners fredag och lördag, självfallet. Med bästa Frida och inslag av Charlotte, Pär, Oliver, Lars, Filip, Kalle, Jonte, och så vidare. Började dricka runt fyra i lördags... Låt oss bara säga att jag inte minns hur jag tog mig hem där vid tvåtiden, efter 10 timmars kontinueligt vindrickande. Låter enligt Frida som att jag hade kul i alla fall, härliga tider. Fyfan vad bra vi är. Som Charlotte så fantastiskt uttryckte det; Sinnerssjukt.

Gillade julmarknaden i söndags, så himla mysigt, trots bakis. Slutade med varm choklad i tomtens stuga med tända ljus när det började bli mörkt. Sen hem och äta en fruktansvärt ojulig men ack så god falafeltallrik, innan jag föll ihop framför Greveholm. Trött. Så fruktansvärt trött.

Idag blev det - givetvis - lite halvkollektivande på le donc efter teatergruppen. Åh jag tycker så mycket om alla så det nästan är oroväckande.

Tänkte hit the sack now och vara pigg och glad imorgon när det blir julbak med Charlotte. Gosmys, så att säga.

Hejsan hela dan!
Sunset Rubdown - Silver Moons

Har inte ätit ett enda dött djur på en vecka nu. Funkar mycket bättre än jag trodde, inga problem alls faktiskt. Tror den här vego-grejen är något för mig. Jag gillar det.

Är även officiellt en pingvin nu. Första passet nästa helg, dela ut ballonger på Ica Maxi, i Pigge-dräkten. Okej jobb liksom.

Och så ska jag ju dessutom bo ihop med mina bästa i två månader. Det är typ... 8 veckor, nästan nio. Cirka ett sommarlov. PARTY. PARTY. PARTY. Det lär i och för sig bryta ut ett och annat världskrig, men jag tror på oss.

Alltså: Bo OCH jobba med Frida, Linnéa, Karro. Kollektiv på riktigt, helt lagligt, och dessutom inget plugg att tänka på. Svårt att säga om det kan slå sommaren, men shit, det kan ju inte bli mindre än underbart. Om ni frågar mig.