HEJA PIGGE. Klarade precis en hel 8½timmarsdag på Sydpoolen, helt okej. Tiden gick rätt fort och jag hade till och med kul ibland. Dessutom åt jag fet lunch för 53 spänn. Så värt. Lte för mycket tid att tänka och snacka skit för ens eget bästa kanske eftersom det var rätt lugnt hela dagen. Men ändå. Blir ju rik på det.

Just nu hetsar jag lite Dir En Grey.. Tänkte skriva att, döm mig inte, men jo för fan, döm på. För det är nog inte okej egentligen. Haha.

Legat och snackat skit med Frida i ungefär en timme, fast vi båda ska upp och jobba imorgon. Blev ovanligt sentimentala en stund och har läst igenom blogginlägg från när livet var som bäst, där i augusti-oktober någon gång. Saknar det så himla mycket.

Ur Fridas blogg (fridaharnwall.blogg.se)

26 augusti - drog in och träffade cissi och oliver. stan ett tag, sen hem till cissi och lyssna på världens bästa musik. pepp. sedan hamnade vi på stanleys med massa människor hela kvällen till stängning.

31 augusti - Vi hade världens sämsta men roligaste rep igår förresten. allt ballade ur och jag dog lite. sen flickis ett tag.

5 september - brabrabra helg. Vi firade Linnéa med middag, ferrade lite på det, kom hem sju på morgonen och började repa igen vid 11. lite trött tjej där sen.

7 september - Vi repade igår. sen drog jag, henke, lars, per, patrik och julia hem till Cissi och drack te och lyssnade på The Verve. hade det ungefär bäst med allihopa och bodde över  sen.

27 september - men vi var ganska bäst på föreställningarna. fem utsålda och fyfan vad kul vi hade.

27 oktober - För igår slingade jag håret och tog hål i öronen igen. henke med. fast han hade lite mer balls och förblödde på Downtown. sen ettornas första konsert på WendelaHebbe med cissi henke och lars. innan dess ramlade jag omkring med cissi och charlotte, fikade och köpte lite kläder. jag hade det rätt bra igår.

30 oktober - Vi fyllde Estrads 511 platser igår. och sextio pers fick gå hem, de fick inte plats. detta är helt jävla galet. fy satan vad bra vi är, och fan vad kul vi har det! Efterfest med huge Halloweenparty. Bakispizza på det och vi är ungefär världens bästa.

Precis så vill jag ha det resten av mitt liv. Grease-rep + föreställningar, finlandsresor med dom bästa, tekalas, sleepover, okomplicerade förhållanden till dom man bryr sig om, för mycket alkohol på vardagarna bara för att alla skiter i allt utom varandra, musik som ingen kan tycka illa om för det är egentligen ingen som gillar den speciellt mycket heller, inga hånglande par som standard, fortfarande tycka att alla är spännande, kunna gå ut varsomhelst och slippa drama, festa på flickis till klockan sex på morgonen, äta bakismat på brandtrappan, försova sig till rep och hetsa ner till saga och sen bara ha kul en hel dag, leva på donken och kaffeciggwinnerbäckfrukostar på mammas balkong. PRECIS så ska det vara.

Cecilia Siljebrand
ja, helvete frida, vart försvann september?
Frida Härnwall
vad fan hände med september?


Nu borde jag verkligen sova. Ska vara pingvin imorgon. Halv tio. Pepp.