Uppdaterar igen, jo för så kan man ju också göra.

Jag blev helt plötsligt jättepepp på allt som heter festival. Typ sådär så att jag inte alls kan vänta utan vill ut i dräggdimman nununu och den här gången släppa allt och inte vara nykter och inte bry mig så mycket. Peace and Love ska bli skitfint vad som än händer, vilka som än hänger på och vilken camping vi än hamnar på. Bryr mig inte, bara jag får vara full och dum och glad hela tiden. Jag är så himla 14 i huvudet ikväll så jag nästan skrattar åt mig själv.På lördag ska jag och Frida åka upp till söder och gå på pet sounds bar och titta på söderpojkar och dricka öl. Jag tror att det kan bli en bra lördag. Även om jag litegrann kan känna att det inte alls är vad jag behöver just nu för mitt fokus kommer ändå ligga någon helt annanstans än på svarta skinnjackor och smala ben med docs.

I light a cigarette cause I can't get no sleep

Statoilpromenad och cigg känns stabilt och classy klockan nolltvå trettio natten till en tisdag. Kanske kör på det.

Hittade den här också. Lite alkoholism och sex och annan perfekt nattläsning.
Palatset är halvtomt, kallt och rätt tråkigt ikväll. Då kan man ju passa på att fundera på hur livet blir som det blir egentligen, hur jättesmå tillfälligheter kan få så häftiga konsekvenser och hur i hela friden allt blev så himla konstigt. Eller så kan man äta glass och prata tatueringar med Frida.


sjukt fin.

Charlotte bloggar igen också, lär helt klart vara värt att läsa.
Kollakollakolla

Uppdatera bloggen går inget bra. Men det är liksom aldrig riktigt tillfälle. Antingen är det fruktansvärt mycket folk här som jag bara vill vara med eller så sover jag. Ja, typ så är mitt liv. Rätt okej. Inte mycket att klaga på.

Har haft helt awesome helger senaste tiden, mest Sinners och folk och öl och drägg. Precis som det ska vara. Lite Caesars, dansade till Gubben i Lådan, hur man nu gör det, och lite Palatset för att ha någonstans att däcka och mysa. Chill fast samtidigt helt jävla fantastiskt.

Kanske ska jobba heltid på Grönan i sommar. Hur bra som helst. Funderar på tatuering och Londonresa i höst i så fall. Just nu är mitt liv en ekonomisk kris så det känns bra att se fram emot guld och gröna skogar och sånt.

Köpte i och för sig nya skor idag trots pengabristen. Att leva med Frida sätter sina spår. Jag älskar det.

Imorgon, snuskigt mycket vodka&energidricka, skitsnygga kläder och Sinners. Älskar fredagar.
perfekt torsdagkvällsmusik.