Sitter på sängen och dricker överblivet iste. Åh iste.

Charlotte gick nyss. Det blev någon slags pizza/fotboll/facebookstalkingkväll av denna torsdag. Och vi som skulle laga mat och titta på bra film. Fast en trasig dvdspelare och en mamma som vill bjuda på mat kan förstöra även de bästa av planer. Och det blev rätt fint ändå.

Igår var det studentmottagning hos Julia med mat och vin och sällskap och tal. Saknar att ta studenten, eller kanske att inte ha tagit studenten, för tänk att fortfarande ha det att se fram emot. Ett mål. Nånstans man vet att man ska. Enkelt.

Efteråt blev det flickis i alla fall och mottot var yolo men jag var himla ofest och drog hem till dålig tv istället. Har nog tröttnat på stelheten i att alltihop bara handlar om att bli full. Det borde vara sällskapet som räknas kan man tycka, snacka skit och prata hemlisar, men det är inte så längre och det är tråkigt. Alltså dricklekar i all ära, men vad är det för mening när folk sitter utspridda och ingen har nåt att säga till någon annan? Det blir så trist tillslut. No yolo så att säga.

I övrigt är jag så irriterad på att det förbannade istet inte finns att köpa någon annanstans i tälje än på willys. Iste kan allvarligt vara någon slags gudagåva och borde finnas i varenda affär och butik tycker jag. Sådetså.

Kommentera

Publiceras ej