Saker man kan göra istället för att blogga
 
 
fira valborg med alla sina vänner och sin pappa och ta smickrande bilder på pojkar
 
se springsteen med charlie och frida och skrika sig hes till shackled and drawn
 
ha kickoff och sedan jobba hela sommaren med favoritcharlie och alla andra fina människor, ha det så bra som någon kan på jobbet
 
se bon jovi och återigen skrika sig hes fast den här gången med sin mamma och till living on a prayer
 
fira en pojkväns 22årsdag, grilla i ösregn, dricka ett par glas rött för mycket, bjuda in några fler än man hade tänkt sig. pussa på alla och dansa till 90talshits. <3
 
åka till london med tre bästa vänner; ölfrukost promenader i hyde park, spendera lite för mycket tid på starbucks samt sitta vid en slummig sluss i camden och dricka öl. besökte även en david bowie-utställning som var helt fantastisk och blev frälst. han är numera än av de få speciella männen i mitt liv.
 
fira en midsommar med släkten på samma sätt som alltid. som att komma hem. varje gång.
 
fira linnéas 20 och festa med fagra personer och en ölbåt. gillar ölbåten skarpt faktiskt. fantastiskt koncept.
 
fira 6 månader med den hära och gå på museum för han hade aldrig varit på naturhistoriska (!!). vi trivdes bland dinosaurieben och uppstoppade rävar och sånt tills vi gick och åt på wokhouse och sen på bio (den store gatsby, hur mysig som helst). såhäääär fin dag med min favvo.
 
ÄNTLIGEN få se winnerbäck med min mamma på tele2arena-invigningen. mina två hjältar på samma ställe, så fint.
 
och så till slut ta piercingen man har drömt om lite för länge. det ska naturligtvis vara en stav så småningom istället för konstigt placerade ringar. kommer bli så fint.
 
Så.
 
Men nu är hösten här igen. Och när alla andra blir deppiga för att sommaren är slut går jag runt och ler för mig själv bland tända ljus, temuggar, gula löv, kortare dagar, färre solglimtar.
 
I september börjar en annan typ av vår sjunger Lasse och det är nog så.
 
Och jag tror att ju längre nätter desto kreativare blir jag. Jag vill tro det. Så vi säger så, att nu bloggar jag igen.
Men vad gör jag?
Skickar ansökningar åt höger och vänster och ja, gör planer, så ovant det känns. Det var längesen jag ville något alls egentligen men nu börjar jag känna något, längtan kanske, jag vet inte, men det känns som jag kanske börjar röra mig framåt i alla fall.
 
Kanske åker jag iväg till London en stund ändå. Skulle va skönt att få sakna Södertälje ett lite slag och sluta med att bara...tröttna. Vi får se. Nu har jag nog jinxat det i alla fall.
 
 
Och ja, det där med att skriva om våren och sommaren och alla fina saker som hänt, det är på gång. Det kommer snart. Alltför fint för att rymmas i ett enda inlägg men jag försöker. Komprimerar. Kompromissar. Snart så -