Märker att det mest är bilder och musik och korta halvdana inlägg på den här jävla bloggen nuförtiden. Så ja.
 
Har hoppat på Filosofi A på Södertörn lite i sista sekund. Trodde jag ansökte försent för att ha en chans men tji fick jag. Så nu går jag runt och läser  de Beauvoir och Aristoteles och Platon så fort jag hinner. Och det känns precis så bra som det gjorde på gymnasiet. ÅH.
 
Repar musikal också. Vågar inte tro riktigt att det kommer hända för inget är bestämt ännu, ingen tar på sig att bestämma något heller. Men vi har ett manus, vi har roller och vi har nästan ett band. Det är fint.
 
Jobbar lite läxhjälp, peppar grönan (snartsnartsnart), går långpromenader, försöker hålla ihop allt och prestera. Som alltid. Som det ska vara med mig.
 
Sen så fort det blir helg glömmer jag bort mig och tappar kollen. Skrattar för mycket och säger för mycket och dansar för mycket och sjunger för högt. Och jag gör bort mig och säger fel men det tänker jag bjuda på. Orkar inte ångra fler lördagnätter, om det blir pinsamt för en del så är det ändå dom som skäms, och har jag kul får det väl vara värt pinsamma dagenefterhistorier då.
 
 
Jamen typ så.
Och mitt i allt är Caroline af Ugglas det nya bästa.

Kommentera

Publiceras ej